Het ontstaan van MijnLogopedieDossier

De praktijksoftware MijnLogopedieDossier is ontstaan door de samenwerking van twee personen.

Niña van Wermeskerken is logopedist, voorheen auditor en biedt begeleidingstrajecten aan om logopedisten voor te bereiden op de Kwaliteitstoets Logopedie vanuit Zo gezegd, zo gedaan.

Roxy Jager is een IT’er die zich heeft toegespitst op het leveren van digitaal maatwerk. Hij ontwerpt software, ( mobiele ) applicaties en websites vanuit Digital Partner B.V.

Tijdens een seminar voor zelfstandige ondernemers van Open Circles Academy hebben zij elkaar ontmoet en is het idee geboren om de krachten te bundelen en een nieuw product te ontwikkelen.

Onze passie

Wij helpen de logopedisten die liefde hebben voor hun vak, door hen te ondersteunen met een op maat gemaakt softwarepakket waarbij tijdbesparing en workflow centraal staan.

Wij geloven dat ons product alle logopedisten in staat kan stellen om op een efficiënte manier, het maximale uit hun cliënt contacten te halen.

Met een combinatie van 15 jaar werkervaring in de logopedie en een expertise op het gebied van softwareontwikkeling sinds 2004, gaan wij met MijnLogopedieDossier de dossiervorming en praktijksoftware innoveren, optimaliseren en automatiseren.

Ons team

Foto Roxy

Roxy Jager

Software engineer

Foto Beau

Beau de Vlaam

Marketing & Klantenrelaties